O MENI

NEKAJ

O MENI

» I know a beautiful soul when I feel one.
The empath in me honors the authentic in you.«

Melody Lee

Confianza4 sem Rozi Bernik, mama dveh vedoželjnim dečkom. Romantična duša, ki verjame, da je resničen namen življenja LJUBEZEN. Da smo vsa živa bitja eno in da si moramo zaupati. Bolj zaupati, ker bomo samo na ta način kot rasa dosegli cilje, ki bodo v skladu z našim osnovnim namenom. In tako nam  bo tudi zemlja, narava  vračala isto  nazaj: LJUBEZEN.

Po izobrazbi sem univerzitetna diplomirana politologinja in čeprav poklicno nisem nikoli delovala v politološki stroki mi znanje pridobljeno iz družboslovnih ved izjemno koristi pri delu z ljudmi, kar pa  je od nekdaj moje veselje in strast.

Po končanem študiju politologije sem se posvetila tudi izobraževanju na področju psihologije ( Gestalt, Transakcijska analiza, Realitetna terapija po dr. Glasserju), komunikacije in motivacije v okviru Holističnega centra Karnion.

Danes sem usposobljena trenerka Dialogike I.  pod okriljem njihove blagovne znamke.

Z roko v roki sem v svojem prostem času kar nekaj časa posvetila raziskovanju različnih tehnik, ki čistijo preteklost in nosijo mirno sedanjost in še lepšo prihodnost. Čuječnost nam daje prostor in znanje, da se celostno zavedamo svoje biti, medtem ko nas tehnike iskanja naših slepih peg  peljejo v naše rane, bolečine, ampak jih lahko na izjemno hiter in učinkovit način tudi pozdravijo. Le če, dovolimo.

Delo z ljudmi, pomoč da se ljudje  počutijo bolje in da živijo polnejše ali da teami v podjetjih delujejo bolj zaupno, sočutno in s tem dosegajo boljše rezultate je strast, ki daje veter v moja jadra.

Pa vendar je neko področje, ki nam vse zgoraj omenjeno, vso mojo formalno in neformalno izobrazbo poveže skupaj. In to je NARAVA.

V naravi, ali z elementi narave, ki jih najdemo tudi v zaprtih prostorih je vsako raziskovanje sebe, vsako celjenje in zdravljenje  uma, duše ali telesa veliko lažje, lahkotnejše.

To mi daje nov zagon, da na popolnoma drugačen način ljudje najdemo v sebi več samozaupanja, zaupanja v sočloveka, v naravo, v planet. Od tam naprej je samo LJUBEZEN.

Pišite mi

Mi želiš kaj napisati, mi povedati, me vprašati? Piši mi in z veseljem ti bom odgovorila.