V NARAVI

REGENERACIJA

V NARAVI

»May your time in Nature lead you to yourself.«

Shikoba

Koča v zavetju gozda

V zavetju gozda vam Confianza4 nudi odličen stik s sabo, vašo družino ali ožjimi sodelavci.
Najem koče v popolnem zavetju gozda je namenjen počitku, ustvarjanju ali povezovanju s svojo ekipo za doseganje vaših ciljev.

Vse kreacije bodo lahkotnejše, če boste za zvočno kuliso slišali čivkanje ptičkov in gozdnega potočka, vaša regeneracija bo hitrejša, če boste ležali pod veličastno smreko, vonjali njen edinstven vonj in zvečer zakurili ogenj ter se ob njem pogovarjali še dolgo v noč. Odkrijte naravo v zares njeni prvinski, neokrnjeni obliki. Dala vam bo več kot si lahko predstavljate.

Idilična koča v zavetju gozda vam nudi

Edinstven zunanji prostor za ustvarjanje ali druženje
Kuhinjo - opremljeno s štedilnikom na drva, steklokeramično ploščo in pečico
Kopalnico z Wc-jem (sušilnik za lase, uporaba brisač)
4 ležišča
Zunanji kamin
Notranja in zunanja (večja) jedilna miza
Če bi želeli raziskovati vam narava ponuja veliko okoliških hribov. Porezen, Blegoš in Ratitovec. Znana in lepa je tudi pot v Sušo ali pa obisk Davških slapov. Domači gostje se boste verjetno bolj odločali za okolico, medtem ko je za tuje goste lokacija zelo primerna tako za raziskovanje Bohinja z okolico, kot tudi doline Soče. lahko se pa zgolj odločite za popoldanski sprehod do domačije na Žbontu, ki vam nudi krasne razglede na okoliške hribe.

Lokacija in dostop

Gorenjska (Davča 55). Koča se nahaja na pobočju v sklopu domačije na Žbontu, skrita v gozdu, kjer je mir zares zagotovljen.

Dostop je možen z avtom do parkirišča pod kočo ali večjega parkirišča na lastnikovi domačiji. Iz obeh smeri je do koče 5 min hoje.

Galerija

Izkušnje

Kreacije v naravi

Tukaj boste našli ideje ali predloge za raznovrstne kreacije v naravi, moje ali pa ideje koga drugega, ki so uporabne in bi vam lahko bogatile vašo kreativno dušo. Lahko mi tudi kaj predlagate, da poizkusim in se na ta način povežemo s sabe, med sabo in z naravo.

Pletenje venčka
Pletenje venčka, naglavnega ali za položiti pod drevo v zahvalo naravi, drevesu, vodi je prišlo popolnoma spontano ob opazovanju domače forzicije in komaj vzbrstele češnje. V želji, da bi imeli letos več češenj kot lansko leto, se mi je zdelo imentino da izdelam venček. Da se poigram, se sprostim, sem kreativna.

Poizkusite še vi, je zelo enostavno, ni popoln, ampak zame je najlepši.

Pišite mi

Mi želiš kaj napisati, mi povedati, me vprašati? Piši mi in z veseljem ti bom odgovorila.